Benvolgudes famílies,

Ara que ja hem iniciat el curs i ja teniu per  mà com s’organitza el temps al menjador i com podeu fer ús del servei, des de la comissió de serveis creiem necessari recordar-vos com organitzem el moment del menjar. Tot i que a la reunió  d’inici de curs ja en vàrem parlar, no està de més explicar-ho de nou.

El menú de l’escola consta de primer plat, segon plat i postres.

Els criteris que utilitzem al nostre menjador són:

  • Les quantitats que posem als plats no són excessives perquè els nens/es no        s’atabalin al veure els plats, més val posar una mica més al plat si et demanen que haver de llençar menjar.
  • Si un nen/a menja molt bé cada dia, i un dia no vol menjar , senyal que li    passa  alguna cosa, no cal forçar-lo a menjar, fem una nota al pares perquè  ho sàpiguen.
  • No  obliguem a menjar  a cap nen/a . Quan no volen menjar més, pactem amb ells què  és el que s’han de menjar. Desprès no poden demanar per repetir si no s’han acabat un dels plats perquè no els hi  agrada.
  • Si un nen/a vol repetir  de primer plat: primer s’ha de menjar el primer plat i el segon i si encara vol repetir ho pot fer.
  • Si un nen/a vol repetir del segon plat: s’ha d’haver acabat el primer plat i el segon plat.
  • § Quan el segon plat és : una hamburguesa, un filet de vedella, ous … , el nen/a ja ha menjat la seva ració de proteïnes, podrà repetir quan són croquetes, salsitxes, calamars…, i menjar una peça més.
  • Postres: quan és fruita poden repetir , però si és làctic únicament és menjaran un iogurt o un flam.

Tots aquests criteris estan directament relacionats amb el treball  que s’ ha de dur a terme des de l’Educació per a la salut i que comprèn : Higiene, hàbits i actituds. Alhora la comunicació amb la família  és l’altre aspecte fonamental per a dur a terme un bon servei. Es per això que diàriament ens podeu fer arribar totes aquelles dificultats  que tinguin a veure amb el menjar dels vostres fills/es.

Esperem que aquest escrit  us hagi resolt els possibles dubtes que poguéssiu tenir, pel que fa a com mengen els vostres infants.

Comissió de serveis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s