El passat dia 24 de novembre van venir a l’escola els representants de l’empresa ECOMENJA a presentar-nos el projecte que duen a terme amb els menjadors escolars.

Amb la contractació d’aquesta empresa l’escola vol donar un pas més en l’educació per la salut dels nostres fills seguint en la línea que ja s’estava treballant amb els esmorçars saludables (fruita).

Ecomenja principalment col.laborarà amb la nostra cuina en l’elavoració dels menús, aportació de proveidors i asesorament a la cuina.

No es tracta d’una cuina vegeteriana, sinó d’una cuina que es fonamenta en productes nautarls de temporada, frescos i de proximitat. Eliminant tot intermediari. “De l’hort al plat”.

Tot seguit es detalla la informació que ens van donar.

 

ECOMENJA és un projecte de menjadors escolars ecológics gestionat per la María Cervelló i en Joan Maria Ribas, amb una llarga experiència en la cuina amb producte ecológic i de proximitat.

Ecomenja treballem amb una filosofía que es basa en 4 compromisos:

1.- Tots els menús que elaborem son equilibráis i nutritius.

2.- El producte que utilitzem es de conreu ecológic certificat (a excepció del peix que es frese i salvatge).

3.- Els nostres menús respecten sempre i apronten la temporada de cada producte, i ens abastim preferentment de productors de proximitat a l’escola. Potenciem l’economia local.

4.- Els àpats que servim son elaboráis diáriament a la cuina de la propia escola a partir de productes frescos que no han patit congelacions ni emmagatzematges innecessaris.

Ecomenja us ofereix la gestió integral del vostre menjador escolar incloent-hi:

• Elaboració mensual deis menús adaptats a l’edat deis nens i nenes per part de la nostra nutricionista.

• Cuina diaria deis menús per a la vostra escola a carree d’un equip de cuiner/es professionals i responsables amb experiencia, formació en cuina tradicional i coneixement del producte ecológic.

• Elaboració de menús per a nens i nenes amb particularitats alimentáries.

• Seguiment diari del menjador per part del nostre equip de monitors/es professionals i responsables, amb experiencia i formáis a Ecomenja.

• Comunicacíons periódiques de seguiment amb la Direcció de l’escola i I’AMPA.

• Participado i col.laboració en les voslres aclivilals de lleure-educaliu (lallers de cuina, de soslenibililat, hort ecológic, visites ais productors, lallers del gusl, lallers d’elaboració de pá, ele) El cosí del menú per nen es el maleix que el d’un menú convencional, es a dir 6,20 € .Si voleu mes informació o conlaclar amb Ecomenja, ens irobareu a: Teléfon: 93 883 34 96 Móbils: 686 93 01 22 – 645 80 84 89 e-mail: ecomenja@gmail.com Eix 11 de selembre, 37, baixos 2a. 08500 – Vic

• Ecomenja es membre de lAssociació Slow Food

El proper dia 18 de decembre es farà una visita guiada per qui vulgui veure en primera persona les produccions de Gallecs.

One thought on “REUNIÓ AMB ECOMENJA

  1. Hola,
    Soy Nuria. Estoy en la comisión de comedor de l’Escola L’estelada de Cànoves i Samalús. Estamos interesados en cambiar la empresa que actualmente nos gestiona el comedor y acogidas. Hay una madre que nos ha hablado de Ecomenja. Nos hemos puesto en contacto con ellos y en breve tendremos una reunión pero me gustaria tener opinión de los usuarios directamente. El mes pasado encontré que teníais un grupo en Facebook y colgué mi petición en el muro. Todavia no tengo respuesta alguna. Por favor, decidme que tal os va con Ecomenja, que os parecen los menús, la actitud del monitoraje con los niños, etc…
    Gracias,

    Nuria

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s