Hola a tots!

Aquesta tarda ens hem reunit unes quantes mares voluntàries, delegats i delegades i la junta de l’AMPA amb la direcció per intentar organitzar una mica l’acte de divendres.
A continuació us detallo una mica com anirà tot pq pugueu saber què passarà i què s’espera dels pares, i també pugueu participar ajudant a que estiguem una mica coordinats.

L’Acte començarà a les 16h, com ja sabeu. El parkin davant de l’escola estarà tallat pels dos costats fins a les 17h. S’haurà d’aparcar als carrers colindants.

– A les 15,45 les mares voluntàries hauran d’estar a les classes adjudicades per ajudar a treure els nens. Sortiran al parking pq quan s’inaugura un edifici el protocol marca que aquest ha d’estar buit. Estarem tots, pares i nens al parking, però no ens podrem reunir amb els nostres fills. Aquí podeu ajudar per si algun pare o mare dubte.

– 16h Inici de l’Acte. Es farà el tall de la cinta que estarà subjectada per dos nens de segon ja que són els que van iniciar l’escola. La comitiva formada per  la Directora adjunta del Director territorial, l’Alcalde, l’AMPA, Inspectors d’altres anys (l’actual no pot venir), la Directora del Centre Nuria Marin, els pares delegats i delegades, probablement Directors d’altres escoles de Les Franqueses q han estat convidats, antics propietaris dels terrenys, Arquitectes,…faran un circuit ja pactat per les instal·lacions de l’escola. Es començarà per la part infantil i s’acabarà pel pis de dalt.

– Mentre la comitiva fa el recorregut, els nens, amb l’ajuda dels pares voluntaris i mestres, entraran per la tercera porta de ferro per col.locar-se al pati. Els nens estaran repartits en grups de colors, barrejats en edats i col·locats estratègicament al voltant del pati. Aquí s’acaba l’acompanyament voluntari.

– Tot seguit entraran les famílies al pati. Les cadires pels pares estan col·locades també expressament formant 4 triangles. Aquestes no s’han de moure per que estan així per raons específiques de l’acte, ja que els nens en moments donats s’hauran de moure pel pati. Aquí també hi podeu jugar un paper important, ajudant a mantenir l’ordre de les cadires.

– Els pares voluntaris aniran identificats amb una etiqueta que dirà Organització.

– A la dreta de l’escenari del pati es col·locarà la comitiva.

– Es llegiran els discursos en aquest ordre: Departament, Directora del centre, AMPA i finalment l’Alcalde.

– En acabat es farà l’acte de la Olivera, que serà fantàstic!

– Els nens faran una petita escenificació acabada amb una cançó.

– Aquí acaba l’acte (com veieu no serà massa feixuc), marxen els nens a les classes, per la porta de l’escenari del carrer. Quan ja siguin a les classes els pares poden recollir-los per la mateixa porta. Al mateix temps  alguns pares (us podeu animar) pararan les taules pel berenar ecològic que s’oferirà a càrrec d’Ecomenja. Les taules aniran darrera la primera cistella del costat de l’edifici infantil, enganxades a la paret.

-Després de berenar, el circuit per sortir de l’escola serà rodejant pel pati l’edifici de primària i sortint per la tercera porta de ferro.

-La direcció de l’escola ens ha comentat que no serà una jornada de portes obertes, per tant no es podrà passejar per dins de l’escola.

– Hi haurà dos persones de referència durant l’acte per si sorgeix qualsevol dubte, seran la Rosa (mare de p-5) i la Merçè Grima.

Espero haver-me explicat prou bé i que us animeu a comentar als pares amb els quals us ajunteu el què s’espera de nosaltres.
Segur que tot sortirà com esperem!! És un dia molt important per la nostra escola, i pels nostres fills.

Acabo,
Eli

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s