Hola a t@ts! a continuació el discurs que vaig llegir el dia de la inauguració i que tan amablement, va escriure la Elisabet, donan-li forma a les ideas que es van parlar a l’última reunió que vem tenir al Ampa. Gràcies Eli!! 🙂

“Tot just farà cinc anys s’iniciava el projecte d’escola que avui ens ha portat aquí. Des de l’actual Junta de l’AMPA volem agraïr a totes les persones que han fet possible que els nostres fills i filles puguin gaudir d’aquesta escola. Des de l’Alcalde, el Sr. Ribalta, la Directora del centre, la Nuria Marín juntament amb tot el claustre de mestres, i finalmente, i sobretot a tots aquells pares i mares que des del principi van creuere en aquesta escola. Tots junts hem fet possible que la nostra Escola Camins s’hagi engegat amb tant d’èxit.
Aquí és on els nostres fills i filles passaran gran part de la seva infància, aprenent, jugant, vivint emocions que els ajudaran a esdevenir persones adultes sanes i felices. Però sobretot s’han de convertir en el futur de Les Franqueses. Els petits d’avui seràn els metges, els mestres, els policies, en definitiva, els ciutadans de demà. Per tant, és una feina molt important la que s’ha de dur a terme entre aquestes parets. Una feina de futur. Una feina que no acaba aquí.
Aquest acte d’avui, tot i que ja portem uns quants anys junts, simbolitza l’inici d’un projecte que no té fi. Cada any vindran més famílies, més nens i nenes, a compartir amb nosaltres aquesta experiència. Cada any creixerem en tots els aspectes. Però no tots podran dir que l’han vist neixer com estem fent nosaltres. Som protagonistes d’un dels dies més importants de la nostra escola.
Esperem que els anys que vinguin siguin millors, que ho seràn, i sobretot que siguin molt profitosos pels nostres fills. Que puguin creixer alegres i aprenguin a viure lliurement en l’escola que tant es mereixen. Ells són els protagonistes d’aquesta petita gran història, i per ells des de l’AMPA, seguirem treballant, lluitant pel seu futur
Us convido a gaudir d’aquest acte simbòlic del naixement de l’Escola Camins, la nostra escola.!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s