Aquest dissabte passat a les 17,30 els encendraires de Les Franqueses van donar la sortida a la 1ª Caminada Solidària pels nens de l’escola “El cenáculo” a Guayaquil. Unes 270 persones hi van participar, sense fer-se endarrere per la pluja que també va voler tenir el seu protagonisme. Calor no vam passar!! Gràcies als col·laboradors que senyalitzaven el camí no es va perdre ningú. A l’arribada una bona botifarra ens va ajudar a recuperar les forces per la correguda (per no mullar-nos). I, de premi, alguns afortunats van rebre un regalet de les entitats que han col·laborat amb les seves aportacions. També vam poder gaudir de la presència del Julio i la Gisselle, els nostres contactes amb els nens d’aquesta escola. I tot animat pel gran DJ Resina que ens va aportar la seva millor música.

Gràcies a tots el col·laboradors que ens han ajudat, pares i mares, cuiners (Xavi i Àlex), la coordinadora del menjador (Maria), la direcció de l’escola per donar-nos tantes facilitats i sobretot gràcies a tots els que heu vingut a participar i a col·laborar amb la vostra aportació a l’escolarització d’aquests nens que desafortunadament no tenen tanta sort com els nostres.

Tot va sortir com esperàvem i ens ho vam passar molt bé! I sobretot, la pluja no ens va espatllar la festa!

Gràcies a tots per venir.

Us esperem l’any que ve que hi haurà més i millor!

AMPA Camins.

One thought on “CAMINADA SOLIDÀRIA

  1. Eli, has fet una descripció tan sencilla i realista de la nostra 1ª caminata que…. m’has deixat sense paraules!! :)… aixi que el únic que em queda es subscriure tot el que has dit.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s