Benvolgudes famílies,

El Consell Escolar de l’escola us volem informar dels temes que es van tractar a la reunió que vam fer ahir:

– Es va aprovar la carta de compromís educatiu elaborada en un procés participatiu obert a les famílies.

– Es va aprovar que l’horari que farem en jornada intensiva serà de 9 a 13h pels nens i nenes d’intantil i de 8:30 a 13h pels nens i nenes de primària. Tot i que podíem fer tots l’horari de 9 a 13h el consell va creure que era millor no modificar l’horari d’entrada dels nens i nenes de primària per no fer anar malament a les famílies i a la seva organització.

– Vam estar mirant els possibles dies de festa de lliure disposició, però encara no els vam aprovar ja que estem pendents de que surti la resolució del Departament sobre el calendari.

– Vam explicar una proposta que hi ha per part de tots els centres del municipi de fer un horari escolar comú a totes les escoles. L’horari proposat pel municipi és de 9 a 12.30 i de 15.00 a 16.30. Aquesta proposta és fruit d’una reflexió dels diferents claustres que exposen una sèrie de raons per fer-lo, entre les quals, hi ha tenir unes sessions de treball més llargues al matí i més curtes a la tarda, o escurçar el temps de menjador. El Consell escolar de l’escola, però, no va creure oportú modificar l’horari de sortida, però sí que veia bé poder tenir les sessions més llargues al matí i més curtes a la tarda. És per això que la majoria del consell escolar veiem bé de fer l’horari següent: de 9 a 12.30 i de 15.30 a 17h tots els nens i nenes de l’escola, tant els d’infantil, com els de primària, ja que així garantiríem sessions llargues al matí, curtes a la tarda, i poder tenir hores de treball en equip al migdia per poder treballar el claustre. Tot i que tot el Consell estàvem d’acord en aquesta opció d’horari, es va creure oportú que el representant de l’AMPA pogués consultar a les famílies. És per això que us arribarà una nota de l’AMPA amb l’explicació de les diferents propostes per tal que hi pugueu dir la vostra.

– Es va acordar la quota de material infantil pel proper curs seria de 170 euros.

– Es va acordar que la quota de material de primària seria de 210 euros. Aquesta quota s’ha incrementat ja que aquest any les famílies de primària han pagat 200 euros però tenien una subvenció del Departament per reutilització de llibres de 20 euros per nen. Com que de moment no ha sortit la convocatòria de l’esmentada subvenció, hem decidit de pujar la quota la meitat del que ens era subvencionat, és a dir 10 euros.

– Es van aprovar les activitats extraescolars proposades per la comissió de serveis perl proper curs.

– Es va aprovar la sortida al Museu de la Música que faran els alumnes de Tram 2.

– Es va informar que hi ha hagut una reunió entre l’AMPA, l’empresa  Ecomenja i l’escola i que totes tres parts valorem molt positivament l’entrada de l’empresa a l’escola i el treball que aquesta hi fa. Alhora totes tres parts veuen factible i positiva la continuïtat pel proper curs. En el proper consell escolar s’aprovarà, si s’escau, l’esmentada continuïtat.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s