Benvolgudes famílies,

El Consell Escolar del centre, us volem informar dels temes que es van tractar a la reunió d’ahir:

– Es va informar del calendari escolar publicat pel Departament d’Ensenyament: l’escola començarà del dia 12 de setembre i acabarà el dia 22 de juny. Les vacances de Nadal seran del 23 de desembre al 8 de gerner, ambdás inclosos, i les vacandes de setmana santa seran del 2 al 9 d’abril, també ambdós incolosos.

– Es van dedidies els 5 dies de festa de lliure disposició que s’han consensuat amb la resta de centres educatius del municipi. Aquestes dies seran: 31 d’octubre, el 7 i el 9 de desembre de 2011, el dia 20 de febrer i 30 d’abril de 2012.

– Es va aprovar fer l’entrada progressiva pels infants que comencen P3 així com fer la jornada intensiva a partir del dia 11 de juny de 2012.

– Pel que fa al tema de l’’horari escolar no hi va haver consens en la decisió, per la qual cosa s’haurà de comunicar al director territorial per tal que resolgui el que consideri més oportú. Tot i que les votacions del consell escolar no són públiques, ahir el consell va creure convenient fer-vos saber a les famílies, que tots els representants del sector pares i mares i el representant de l’AMPA van votar en contra de l’horari que el Departament ha establert en caràcter general (de 9 a 12.30 i de 15 a 16.30), peròel claustre havia acordat per unanimitat fer aquest horari i això és el que els representants d’aquest sector van votar el consell. Els motius que ha portat al claustre a aquest canvi de decisió han estat diversos:

 Perquè és el que proposa el Departament amb caràcter general, fet que està fent que la gran majoria d’escoles de Catalunya estiguin modificant el seu horari.

– Perquè és l’horari que han decidit les escoles del municipi amb les quals creiem que hem d’anar a la una.

– Perquè el fet que totes les escoles tinguem el mateix horari de sortida farà que es puguin avançar les activitats extraescolars que el municipi ofereix i que creiem que els nens i nenes de l’escola han de tenir la oportunitat de gaudir si es creu convenient.

– Perquè seguim mantenint el qu epedagògicament creiem i vam defensar el curs anterior: tenir el matí llarg (de 3.5h) i la tarda curta (1.5h) i tenir hora i mitja diària de coordinació dels i les mestres (que és el que l’any passat ens va portar a començar a les 8.30h a primària, ja que si començàvem a les 9 només teníem una hora de coordinació diària).

– Perquè si a garabé tot Catalunya s’està fent aquest horari és un dret laboral que els i les treballadores de l’escola volem tenir en iagualtat de condicions dels i les treballadores d’altres centres públics.

– Es va aprovar una modificació pressupostària.

– Després de valorar molt possitivament amb la comissió de serveis i amb la junta de l’AMPA la gestió que l’empresa Ecomenja està fent al menjador de l’escola es va aprovar que l’any que ve sigui aquesta empresa qui també gestioni el monitoratge, deslliurant així a l’AMPA d’aquesta tasca.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s