Hola famílies!!!

Abans de res moltes gràcies per interessar-vos pel grup de consum conscient que està naixent a l’escola Camins.

Us resumeixo els acords de la trobada del passat dijous i la proposta per començar:

Tenint en compte, la proximitat, qualitat i certificació ecològica començarem amb la cistella de verdures i els extres de La Verdolaga. Ells es van presentar i ens van explicar qui són, què fan, compromisos…..us adjunto un arxiu amb aquesta informació. Si us sembla, comencem amb ells i de mica en mica el grup s’anirà consolidant i anirem afegint  més proveïdors i productes segons les necessitats del grup.

La Verdolaga cada dijous m’enviarà el llistat amb la composició de la cistella que rebrem la setmana següent i també els extres (ous, conserves, verdura, cistella fruita…). Jo us reenviaré aquest mail i m’heu de contestat el mail indicant quina cistella voleu (sencera o mitja), l’expeció (és a dir, si hi ha algun producte que no voleu i que us serà substituït per un altre, només un producte) i quins extres voleu, cal contestar abans del diumenge a les 20h. Jo adjuntaré totes les comandes (full excel) i les enviaré a La Verdolaga. Dimecres entre les 15h i les 16h ens portaran les comandes a l’escola (jo les rebre), també ens facilitaran un llistat de totes les comandes i els imports per gestionar millor les entregues i cobraments  i vosaltres podreu recollir la vostra comanda:
– dimecres a la sala de l’ampa de  16:30h-17h, jo estaré allà per donar-les i cobrar. Tot i que portaré una caixeta amb canvi, si us plau, intenteu portar l’import el més exacte possible.
– dijous a la sala de l’ampa, vosaltres mateixos podeu recollir la cistella,  podeu deixar els diners (import exacte) en un sobre amb el vostre nom a la Maria.
Aquesta és una proposta d’horari de recollida però, si us plau, si no us va bé podem buscar solucions.
Recordeu el calendaris de les cistelles de proba:
– 14.12.11
– 11.01.12
– 18.01.12
– 25.01.12
aquestes comandes seran de proba i després caldrà que cada família es comprometi per 6 mesos i confirmi quina cistella vol (mitja o sencera).
A la web de La Verdolaga (http://www.verdolaga.cat) hi ha receptes però nosaltres també podem aportar les nostres. O bé, al blog de l’escola també podem crear un espai de cuina.
M’agradaria saber si l’horari de recollida us va bé i quins altres productes us agradaria adquirir (cereals, beguda vegetal, productes de neteja………).
Si us plau, prego envieu aquest mail a  les famílies que puguin estar interessades i no van poder venir a la trobada del grup de consum.
Sobretot espero els vostres suggeriments, consells, opinions………… és un grup que tot just comença a fer xup-xup i per tant entre tots i totes el podem fer més saborós. Jo encantada d’inciar aquest grup però passat Nadal podem fer una trobada i parlar de com organitzar-nos millor sobretot si volem introduir més proveïdors, fer cursos de cuina, dinamitzar activitats, per exemple, un mercat d’intercanvi de roba…….aneu fent  bullir l’olla i pensant propostes!!
Moltes gràcies i bon profit!!
Gemma

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s