Ja tenim a les cartelleres el llargmetratge d’animació inspirat en el mític goril·la albí que va viure al zoo de Barcelona des de l’any 1966.

En Floquet de Neu, l’únic goril•la blanc del món, arriba al Zoo de Barcelona. A causa del seu albinisme, acapara totes les mirades dels visitants, però també provoca el rebuig dels seus nous company goril•les que no l’accepten com un dels seus.

Desesperat per integrar-se, en Floquet anirà a la recerca de la Bruixa del Nord perquè el converteixi en un goril•la normal i corrent.
Durant la seva aventura, s’enfrontarà a innumerables perills, la majoria planejats per en Luc de Sac, un malastruc malvat que vol capturar el goril•la blanc perquè creu que si aconsegueix arrencar-li el cor, la seva mala sort desapareixerà per sempre.

Apte per a tots els públics
Durada: 90’
Versió: CATALÀ

La pel·lícula es podra veure en català a les 64 sales següents:

Yelmo Abrera (Abrera); Cinemes Amposta (Amposta); Multicinemes Arenys (Arenys de Mar); Megacine Badalona (Badalona); Multicinemes Baricentro (Barberà del Vallès); Arenas Multicines (Barcelona); Aribau Multicinemes (Barcelona); Bosque (Barcelona); Cinemes Girona, Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar, Cinesa Heron City; Cinesa La Maquinista; Cinesa Maremagno, Lauren Gràcia, Palau Balañà, Yelmo Cines Icaria (Barcelona); Cinemes Catalunya (Berga); Lauren Costa Brava (Blanes); Filmax Castelldefels (Castelldefels); Cinemes El Punt (Cerdanyola del Vallès); Full HD (Cornellà de Llobregat); Multicinemes Pisa (Cornellà de Llobregat); Cinemes Figueres (Figueres); Cinesa Barnasud (Gavà); Cinemes Albèniz (Girona); Ocine Girona (Girona); Ocine Granollers (Granollers); Cinesa La Farga (L’Hospitalet de Llobregat); Filmax Gran Via (L’Hospitalet de Llobregat); Cines Kursal (Igualada); Cinema Alhambra (La Garriga); JCA Cinemes Alpicat, Lauren Lleida (Lleida); Bages Centre (Manresa); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Cinemes Urgell (Mollerussa); Cinemes Montcada (Montcada i Reixac); Cinemes Olot (Olot); Kyton (Palamós); Ocine Platja d’Aro (Platja d’Aro); Lauren Reus (Reus); Reus Palace (Reus); Cinemes Roses (Roses); Cinema City (Santa Coloma de Gramenet); Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Yelmo Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Cinemes Atrium (Sant Andreu de la Barca); Multicines La Vailet (Sant Vicenç dels Horts); Multicinemes Eix Macià (Sabadell); Imperial (Sabadell); Ocine Sant Celoni (Sant Celoni); CineBaix (Sant Feliu de Llobregat); Cinema Prado (Sitges); Ocine Les Gavarres (Tarragona); Cinemes Segle XXI (Terrassa); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); Ocine Roquetes (Tortosa); JCA El Vilar (Valls); Ocine El Vendrell (El Vendrell); Multicines Sucre (Vic); Lauren Viladecans (Viladecans); Lauren Garraf (Vilanova i la Geltrú); Ocine Vila-seca (Vila-seca).

Aquí sota podeu veure’n el tràiler:

One thought on “Un regal original per a grans i petits…

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s