1. Presentació de la Junta Directiva actual

Tresorer Joan Carles Capón
Secretaria Elisabet Fernandez
Vocals Raúl Yangäs
Javier Tercero
Mariana Ochoa
Presidenta Eugènia Soria

2. Ordre del dia:

1- Informacions varies de la comissio del cenáculo.

2- Comissió festa final de curs.

3.- Informacions vàries.

3. Acords:

1.- S’informa de totes les activitats que la comissió del Cenáculo esta engegant per recaudar diners a fí d’enviar a l’escola agermanada.

2.-És necessari formar la Comissió per la festa de final de curs ja, s’ha de començar a treballar amb temps per evitar problemes de les anteriors festes i per començar a contractar serveis ja que totes les escoles fem la festa el mateix cap de setmana. La festa es durà a terme el cap de setmana del 16/17 de juny.

3.- S’expossa que la mare que tenia problemes per deixar el cotxet del nen ja té un lloc per fer-ho, aquest és l’aparcament de bicis intern de l’escola, per l’entrada de primària.

4.- La comissio de samarretes ja esta en actiu, es procurarà que estiguin llestes abans de les properes colònies.

5.- El diners recaudats amb la venta de postals de nadal encara no se’ns han entregat. Es demanaran la propera reunió amb direcció. 

4. Pregs i pregunts:

1.- Sobre el tema de la circular treta per l’escola del pati els dies de pluja s’acorda que en la propera reunió amb direcció es tocarà el tema.

2.- La mare que ha mirat el tema de l’antena que hi ha instal.lada al costat de l’escola ens informa que el tema esta en procés amb l’ajuntament i que com que hi era abans que l’escola es construís és probable que no cumpleixi la normativa de seguretat.

3.- S’expossa una queixa sobre una monitora de menjador encarregada dels nens i nenes de primària. Aquesta és massa estricte amb els nens i els pares es queixen que els nens no es volen quedar a menjador. S’acorda que es parlarà amb direcció.

4.- Es demana si encara es pot cobrar la loteria. Encara es pot possant-se en contacte amb el tresorer via mail. Passat tres mesos del sorteig ja no es podrà cobrar.

5.- Es demana si aquest any hi haurà casal d’estiu. No és segur ja que l’Ajuntament esta proposant centralitzar els casals d’estiu en un de sol organitzat per ells. A part, el casal provoca pèrdues econòmiques que no es poden asumir.

Número de persones assistents: 15 socis.


Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s