Benvolgudes families:

Un dels actes més importants del curs, tan pels nens com pels pares, és la festa de fi de curs. És l’acte on més gent ens ajuntem, on més gaudeixen els nens, i els no tan nens, on celebrem el final del curs, l’inici de les vacances, l’estiu… tot allò que es vulgui. És la cloenda de tota la feina feta. Pero tambe és el acte que més feina porta organitzar.

Per intentar evitar imprevistos d’última hora, aquest any ens hi volem posar ben d´hora.

Cal organitzar ipreveure moltes coses: begudes, mobiliari, activitats pels nens, sopar o dinar… la festa en sí. Peró sobretot calen moltes mans i ments pensants.

Pero això em pensat fer-us arribar aquest escrit per demanar la vostre col·laboració. Si comencem ja no tindrem ni sorpreses no corredisses, i com més gent siguem col·laborant més podrem gaudir-la tots.

Volem crear la Comissió de la Festa de Fí de Curs per tal de poder començar a treballar ja, i per crear una comissió calen persones. Us animem a participar en aquesta comissió ja que a part de que sou molt necessaris, us ho passareu molt bé preparant la millor festa pels vostres fills.

Si volem participar deixeu una nota a la bústia de l’AMPA, anotant VOLUNTARI PER LA FESTA DE FÍ DE CURS 2011-12, amb el nom del pare o de la mare i un teléfon de contacte.

Tots som necessaris !!!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s