1. Presentació de la Junta Directiva actual

Tresorer Joan Carles Capón
Secretaria Elisabet Fernandez
 Vocals Javier Tercero
Presidenta Eugènia Soria

2. Ordre del dia:

1- Antena WiFi

2- Comissió festa final de curs.

3- Jornada de portes obertes.

3. Acords:

  1. Es decideix informar als pares de tot el tema de l’antena Wifi que tenim alcostat de l’escola, els passos que s’han donat i com esta actualment lasituació. Així com el tema de les micropartícul·les de la pols del camí. Estreurà una circular informant àmpliament dels perjudicis d’ambdues.
  2. Referent a la pols groga de la pista deguda a que li falta l’últim tractament,encara s’està pendent de resposta per part de l’Ajuntament. S’insistirà.
  3. La Mariana (mare de 3r i de P5) s’ofereix com a coordinadora de la comissióde la festa de fi de curs. També tenim 3 voluntàries més. Encara falta mésgent per poder treballar bé.
  4. La jornada de Portes obertes d’aquest any serà el dia 11 de març, un diumenge al matí. Com estem fent els darrers anys els pares participem amb la rebuda dels possibles nous pares. Es treurà una circular, conjunta amb la direcció de l’escola, per demanar voluntaris.

4. Precs i pregunts:

S’informa als assistents de la decisió que la comissió de serveis ha pres respecte a la quota delmenjador dels dos dies de la nevada. S’ha decidit que es cobrarà el que correspon al sou delmonitoratge, despesa que Ecomenja no pot assumir. Aquesta comissió treurà una circular detallanttots els motius pels quals s’ha arribat a la decisió.

La representant de l’AMPA a la Comissió de Serveis dóna informacions varies extretes de la últimareunió d’aquesta comissió.

Número de persones assistents: 13 socis.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s