Benvolgudes famílies,

Tots som conscients del privilegi que tenim al poder gaudir d’una escola nova pels nostres fills i filles. Ara bé, com a tot edifici nou falten algunes cosetes per acabar. Una d’aquestes és l’ombra al pati, sobretot al pati d’infantil tot i que a la pista tampoc aniria malament de cara a fer el concert de final de curs i altres actes.

Arrel d’una reunió dels socis de l’AMPA ha sortit la proposta de demanar als pares si hi ha algú que es dediqui professionalment als entoldats o al.luminis, o algun àmbit similar (o no) que ens pugui servir d’assessorament /ajuda a l’hora de decidir com donar solució a aquest problema.

Ara pot semblar mentida però d’aquí a uns mesos farà calor!

Si hi ha algun pare o mare que cregui que pot ser d’utilitat li agrairíem es poses en contacte amb la junta de l’AMPA, ja sigui via mail o assistint a la reunió mensual.

Aprofitem aquesta circular per recordar-vos que tota idea és benvinguda per minsa que sigui. Entre tots podem fer que els anys que els nostres fills i filles estiguin en aquesta escola puguin ser millors.

Gràcies per la vostra col·laboració,

AMPA CAMINS

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s