En els seguents enllaços podeu trobar el menu pel mes de Març de 2012

Tots els plats estan elaborats pels cuíners del centre, Xavier î Àlex, apartir d’ingredients frescos, ecològîcs de proximîtat i de temporada.

Les amanîdes es fan amb enciams variats i altres ingredients de temporada: cogombre, tomàquet, olives, pastanaga, remolatxa, pipes de girasol, sèsam torrat i iiavors de Lli, blat de moro dolç.

La Mongeta del carai es una mongeta autóctona del Vallès Oriental de la qual s’està recuperant el conreu.

Menús elaborats i revisats per Joan Maria Ribas Framîs i Meritxell Bansell Roca

Recordeu que el menú base està disponible en el calendari de l’AMPA.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s