Ingredients
- 180 gr de cebes tallades a mitja lluna ben fines
- 180 gr pastanegues tallades a rodanxes fines
- 2 remolatxes grans o 4 petites cuites amb la seva aigua
- Oli d’oliva, herbes provençals, sal marina
- 1 cullerada sopera de vinage de poma
- 1 cullerada sopera de sucre (o al gust)
- Una mica de tomàquet natural triturat
Elaboraciò
Daurar les cebes amb una mica d’oli d’oliva í sal marina, tapat a foc mitjá baix durant 15 min.
Afegir les pastanagues, les herbes, el vinagre de poma, el sucre i un fons d’aigua de coure les remolatxes, tapar i coure a foc mìtjà baix durant 30 min.
Afegir les remolatxes tallades. Fer puré amb les verduras, i anar afegint puré de tomáquet fins a obtenir el color, la textura i la quantitat desitjats.
Demà dinarem macarrons roses!!! Ja us penjaré la foto!!! ejeje