Ingredients

  • 600 grs de carbassa en daus grossos
  • 200 grs de porros a talls amples
  • 150 grs de patata tallada a daus grossos
  • 150 grs de ceba tallada en juliana gruixuda
  • 2 fulles de llorer
  • Aigua, sal i oli

Elaboraciò

Sofregir la ceba i el porro amb les fulles de llorer, mentre a la cassola escalfem l‘aigua per a bullír.

Quan comenci a bullir tirar-hi la patata i la carbassa.

Quan la ceba i el porro estiguin ben sofregits afegir-los a la cassola.

Salar el conjunt i bullir 30 min o fins que estigui tou. Tríturar, rectificar de sal.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s