Ja fa una mica més d’un any l’escola, a través de l’AMPA, es va agermanar amb una escola de Guayaquil, a l’Equador, “El Cenáculo”.

Durant el curs els nostres nens han fet varies activitats amb els nens del Cenáculo (cartejant-se,….) i des de l’AMPA s’organitzen activitats amb la finalitat de recol.lectar diners per ells. Aquest diners són destinats a becar nens per poder-los escolaritzar, ja q al Guayaquil hi ha molts nens q no poden anar a l’escola. Creiem q aquest és un motiu prou important , i per això el proper 26 de Maig organitzarem la 2ª Caminata pels nens del Cenáculo, amb tota la il.lussió pq aquesta encara sigui millor.

Però com q organitzar una activitat com aquesta, on ens ajuntem un gran nombre de persones, porta força feina necessitem la vostra ajuda! Necessitem força voluntaris pq tot sorti de maravella. Ens cal gent q faci de guía pels caminants durant el trajecte (unes 12 persones) i necessitem gent per organitzar la botifarrada q s’ofereix després (unes 8 persones que poder fer torns i q gaudeixi tothom).

Esperem q us engresqueu amb nosaltres en aquesta nova aventura ja q el motiu ho val.

En breu posarem data per poder-nos reunir. Qui s’animi q ens ho faci saber a través de qualsevol dels Canals que ja coneixeu (facebook, mail, bústia, tf o boca-boca!!!).

Gràcies de nou per la vostra col.laboració!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s