IV Festa de la Prehistòria a La Roca

El diumenge 17 de juny s’arriba a la 4a edició d’una festa que, enguany, tindrà com a plats forts una ruta per les pintures rupestres de la Roca de les Orenetes, Patrimoni de la Humanitat, i la recreació d’un poblat neolític.

Podreu conèixer com vivien els nostres avantpassats del neolític tot passejant per un poblat recreat fins l’últim detall, descobrir tots els secrets de l’arqueologia, fins i tot el poder curatiu de les herbes que podrien utilitzar els xamans o un recorregut guiat pels monuments funeraris de la zona.

Un programa farcit d’activitats per a tota la família, des de conèixer les tècniques que feien servir els nostres avantpassats remots per encendre foc o quines herbes remeieres i altres productes de la natura aprofitaven dels boscos quan emmalatien o quan es ferien.

També hi haurà un espai especial per als més petits on hi podran trobar contes, dibuixos per pintar i jocs, tot això, com no podia ser de cap altra manera, en “versió prehistòrica”.

Data: 17 de juny.
Horari: 10 a 14:00h.
Lloc: La Verneda, La Roca del Vallès.

Més informació a http://www.larocaprehistorica.cat/

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s