Hola a tots,

Amb la companyia de teatre musical Milnotes estem muntant de nou els nostres pastorets musicals a Les Franqueses. Es tracta dels pastorets de Folch i Torras de tota la vida, o gairebé :-), però convertits en un musical amb cançons meves. Posem orquestra en directe i cantants professionals en alguns dels papers principals. Els vam estrenar a Les Franqueses el 2004 i els vam fer cada any fins el 2008. Ara els tornarem a recuperar!

Els pastorets, el seu èxit, a banda d’una entranyable història amb personatges nadalencs i arrelada a Catalunya, està en que és la gent del poble qui els representa i qui amb ganes i il·lusió fan cada any una festa de l’espectacle. Per això busquempersones que vulguin ajudar-nos a representar-los. Busquem fúries, pastors, pastores, verges, algun personatge, nen Jesús, angelets i dimoniets. Aquests últims han de ser nens entre 3 i 12 anys.

Amb nosaltres col·labora l’Associació d’Educació en el Lleure La Teia, amb molta experiència, a Can Ganduxer han portat els casals municipals a Les Franqueses. Els nens i nenes a més d’assajar les cançons i les coreografies gaudiran de tallers on se’ls explicarà el conte i jugaran amb els personatges etc.

Per si us pogués interessar us adjunto el cartell i el calendari d’assajos dels petits. Joves i adults assajarem dimarts i/o dijous de 21:30h a 23:30h; els petits de 3 a 11 anys assajaran els dissabtes de 10:00h a 13:00h.

Per inscriure’s els menors d’edat han d’omplir l’autorització adjunta i entregar-la el primer dia d’assaig. I tots, majors i menors d’edat heu d’enviar un email amb el nom, edat i telèfon amb l’assumpte: Pastorets LF 2012 a l’adreça musica@danielperez.cat

Tota la difusió que ens pugueu fer serà benvinguda, gràcies!

Daniel Pérez
Director musical

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s