Cobrament de la subvenció per la construcció de l’escola Camins

La Generalitat ha complert finalment amb el pagament del conveni que es va formalitzar per tal construir l’escola Camins. Aquest conveni preveia el pagament de tota l’escola entre els anys 2010 i 2011, tot i això, a data de 31 de desembre de 2011 encara restaven pendents 2.866.399,97 euros.

Després de les diferents gestions i reclamacions, la Generalitat es va comprometre amb l’alcalde Francesc Colomé que es farien càrrec del pagament abans de final d’any. Aquest compromís s’ha complert, ja que es va abonar a la totalitat del deute el passat 31 d’octubre.

Podeu llegir la noticia sencera aqui.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s