Camins de Música 2012

CaminsFamílies,

Aprofitant que els concerts de Nadal es celebren durant la setmana que ve (18, 19 i 20 de desembre a la tarda), es posarà a la venda el CD de música que els nostres nens i nenes van gravar a finals del curs passat: Camins de Música 2012.

El preu serà de 5 euros i l’import recaptat anirà destinat al centre educatiu El Cenáculo de Guayaquil (amb el qual hi estem agermanats) i al Fons Social de l’Escola Camins (pensat per ajudar a les famílies que més ho necessiten de l’escola).

Un cop més demanem voluntaris per poder estar a les paradetes que es posaran els diferents dies. Tothom que vulgui i pugui participar sisplau envieu mail (ampa.ceipcamins@gmail.com) amb les vostres dades per a ens puguem posar en contacte amb vosaltres.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s