Avui 30 de gener de 15h a 19h els alumnes de 4t de l’escola Colors en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya organitzen al seu centre una campanya de Donació de Sang per a tots els ciutadans i ciutadanes del municipi que hi vulguin i especialment per a totes les seves famílies i els altres membres de la comunitat educativa.

donaciosangcolors

La iniciativa que porten endavant a l’escola neix de la voluntat del Banc de Teixits i Sang de Catalunya de realitzar amb les escoles i instituts in Projecte d’Aprenentatge Servei (Metodologia Educativa APS www.aprenentatgeservei.org).

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s