Preparades i preparats per endinsar-vos en el món de l’agroecologia?

Del 15 de febrer al 16 de març tota la comunitat educativa de l’Escola Camins s’endinsarà a conèixer què hi ha darrera del què mengem! A través del

 Projecte SEMBRA de l’Associació La Teia.

Hi haurà activitats per infants, famílies, professorat i monitoratge. Podeu veure les activitats al calendari del blog!

ProjecteSembra2013

Totes i tots compartirem dues activitats col·lectives:

  • 15 de febrer, de 16h45 a 18h – El Berenar amb Tina la Carbassina, per donar el tret de sortida al projecte SEMBRA.

  • 16 de març, d’11h a 13h – Taller de cuina i dinar col·lectiu, per compartir tot el què haurem viscut durant les activitats del mes, per aprendre receptes d’allò més agroecològiques i menjar-nos-ho tot seguit!

Les activitats formatives per famílies seran:

1. INICI – Berenar amb Tina la Carbassina: Sessió de conta-contes i exposició amb berenar col·lectiu per petites i grans, on anirem despertant interrogants al voltant de l’alimentació i compartirem una estona plegades. 15 de febrer, de 16h45 a 18h

2. El cicle de la poma: què hi ha darrera el què mengem? Quins impactes tenen en el nostre entorn i en la nostra salut els diferents models alimentaris? Taller per aprofundir en la relació entre la nostra alimentació i el model de societat que volem. 16 de febrer, de 10h a 12h

 3. Recursos per un consum agroecològicquines dificultats ens trobem a l’hora de menjar agroecològic? Què ens aporta? Taller per construir propostes per incloure l’agroecologia en la nostra vida quotidiana. 2 de març, de 10h a 12h

 4. CLOENDA – Taller de cuina i dinar col·lectiu: aprendrem a fer receptes agroecològiques tot compartint una bona estona, i posarem en comú tot el que ha succeït a l’escola durant el Projecte Sembra. 16 de març, de 11h a 13h

Us hi esperem!

L’equip de La Teia – Educació per la Transformació Social

lateia.educacio@gmail.com

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s