Preparades i preparats per endinsar-vos en el món de l’agroecologia?
Del 15 de febrer al 16 de març tota la comunitat educativa de l’Escola Camins s’endinsarà a conèixer què hi ha darrera del què mengem! A través del
Projecte SEMBRA de l’Associació La Teia.
Hi haurà activitats per infants, famílies, professorat i monitoratge. Podeu veure les activitats al calendari del blog!
Totes i tots compartirem dues activitats col·lectives:
-
15 de febrer, de 16h45 a 18h – El Berenar amb Tina la Carbassina, per donar el tret de sortida al projecte SEMBRA.
-
16 de març, d’11h a 13h – Taller de cuina i dinar col·lectiu, per compartir tot el què haurem viscut durant les activitats del mes, per aprendre receptes d’allò més agroecològiques i menjar-nos-ho tot seguit!
Les activitats formatives per famílies seran:
1. INICI – Berenar amb Tina la Carbassina: Sessió de conta-contes i exposició amb berenar col·lectiu per petites i grans, on anirem despertant interrogants al voltant de l’alimentació i compartirem una estona plegades. 15 de febrer, de 16h45 a 18h
2. El cicle de la poma: què hi ha darrera el què mengem? Quins impactes tenen en el nostre entorn i en la nostra salut els diferents models alimentaris? Taller per aprofundir en la relació entre la nostra alimentació i el model de societat que volem. 16 de febrer, de 10h a 12h
3. Recursos per un consum agroecològic: quines dificultats ens trobem a l’hora de menjar agroecològic? Què ens aporta? Taller per construir propostes per incloure l’agroecologia en la nostra vida quotidiana. 2 de març, de 10h a 12h
4. CLOENDA – Taller de cuina i dinar col·lectiu: aprendrem a fer receptes agroecològiques tot compartint una bona estona, i posarem en comú tot el que ha succeït a l’escola durant el Projecte Sembra. 16 de març, de 11h a 13h
Us hi esperem!
L’equip de La Teia – Educació per la Transformació Social
lateia.educacio@gmail.com