Benvolgudes famílies,

Us fem saber que, segons ens van informar per part de la Direcció de l’escola en la reunió que els membres de l’AMPA van celebrar ahir Divendres 22, Televisió Espanyola (TVE) va venir a la nostra escola aquest mateix dia, per fer una petita filmació al menjador durant l’estona de dinar.

Aquesta filmació formarà part d’un reportatge sobre menjadors escolars que, com el nostre, ofereixen plats preparats amb aliments ecològics i de proximitat, que aquesta televisió està preparant i que també inclou informacions sobre l’empresa ECOMENJA i la VERDOLAGA.

La Direcció de l’escola ens ha fet esment també, que la seva voluntat hagués estat informar a les famílies de l’escola amb caràcter previ d’aquesta filmació, però que en aquest cas, això no ha estat possible, per haver tingut coneixement de la intenció d’aquesta televisió de fer el reportatge just la tarda abans de que es produís.

AMPA Camins

P.D: aqui teniu el video del reportatge

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s