Hola a tothom,

Desde el menjador de l’escola volem obrir un taller de cuina destinat a pares i mares interessats en coneixa i aprendre alguna de les receptes del menú escolar i també l’elaboració de tota mena d’àpats casolans senzills, bons i nutritius.

Les classes s’impartirien per els cuiners del centre, en Xavi Soria i l’Alex Hernandez, i fariem servir les instalacions del centre. El dia escullit serà els Divendres al vespre; tot després de les explicacions teòriques, s’elaboren els plats entre tots els participants, que per raons d’espai, no haurien de ser més de 12 participants.. Amb els menjars preparats, soparem tots plegats.

L’intenció d’aquest taller, és crear un espai, que a banda de resoldre dubtes en la cuina diària, sigui dinàmic i divertit.

També comentar-vos, que aquest taller és farà en diversos Divendres, per donar cabuda a tots els interessats. Així doncs es començaren a crear els grups en el ordre d’inscripció, via mail o directament en el colegi.

El preu per persona i dia serà de 15 euros i només teniu que portar un davantal, paper i llapis per prendre apunts, i el més important, ganes de passar-ho bé.

S’us interesa, poseu-vos en contacta al mail de l’AMPA:

ampa.ceipcamins@gmail.com

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s