No hi ha festa millor al mon que el nostre Sant Jordi. I ja la tenim aquí. Per celebrar-ho tal com cal, comissió de famílies de l’AMPA vol participar de la festa organitzant la venda de roses. Aquesta es farà en una paradeta ubicada dins la Plaça de l’Espolsada i l’horari serà de 8:00 a 18:30 h . O sigui que ja ho sabeu: no compreu les vostres roses abans de passar per aquesta.

Us animem a gaudir de la Diada de Sant Jordi i a complir amb totes les tradicions de rigor: regaleu llibres i roses i feu molts petons. Això si, sigueu una mica creatius i no us quedeu només amb el tòpic: regaleu roses també als nois i llibres a les noies!

Moltes gràcies a tots per la vostra valuosa col·laboració.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s