Hola a tots,

Us adreçem aquesta informació d’interes:

Bona tarda,

Us informem que ja està obert el període d´inscripció pel Campus d´estiu 2013 i pel III Stage de Competició. Adjuntem el formulari d´inscripció, així com l´ informació corrresponent. Els preus els trobareu a la web : www.tennisplana.com

Com sempre per a més informació podeu trucar al 629.374.867 (Jordi) , 647.050.916 (Laura) i al 93.871.13.93 (CT Cardedeu), per e-mail a : jordi@tennisplana.com ,  i també podeu visitar-nos a les instal.lacions del C.T.Cardedeu de dilluns a divendres de 17-22h, i els dissabtes al matí.

Us hi esperem a tots aquest estiu!

Escola de Tennis-Pàdel Jordi Plana

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s