Hola a tothom,
Som el Xavi Soria i l’Alex Hernandez, els cuiners de l’escola i aquest curs tornem a començar els tallers de cuina dels divendres a la nit per els pares, mares i amics de l’escola.
Tot després de les explicacions teòriques , s’elaboraren els plats entre tots els participans, que per raons d’espai, no hauriem de ser més de 12 participans…. I una vegada preparats els menús, soparem tots plegats.
Els menús elaborats aniran canviant cada 3 o 4 setmanes.
La intenció d’aquest taller, és crear una espai, que a banda de resoldre dubtes propies en la cuina diària, sigui dinàmic i divertit.
També comentar-vos, que aquest taller es farà en diversos divendres, per donar cabuda a tots els interessats. Així doncs, es començaran a crear els grups en l’ordre d’inscripció, via mail o directament a la cuina.
El preu per persona i dia serà de 15 euros i només us cal portar un davantal, paper i llapis per prendre apunts, i el més important, moltes ganes de pasar-ho bé.
Aprofitem aquest inici de curs per oferir idees per elaborar alguns àpats per aquest Nadal.
Si creieu que us interessa, el mail de contacte és: alexhepe@gmail.com o directament per cuina en horari de 8:30 a 16:30h.
Fins aviat….
Menú Novembre – Desembre
- Panets farcits de rossinyols, butifarra negre i caba tendra.
- Torrada de tomàquet hidratat i arengada
- Cansalada confitada amb mantega d’anxoves.
- Mini pizzes.
- Broquetes de pollastre marinat amb soja i arrebossades amb quicos.
- Croquetes de brie.
- Tempura de gambes amb sèsam.
- Farcellets cruixents de “morcilla” de Baza.
- Pastís d’avellanes i xocolata.