PUNTS QUE S’HAN TRACTAT:

– Es torna a oferir la possibilitat de fer uns tallers degustació els divendres per tots els pares i mares de l’escola. Aquests tallers constaran d’unes explicacions teòriques per després elaborar els plats entre tots els participants . El preu per persona i dia serà de 15 euros i només caldre portar un davantal , un paper i un llapis. A tots els interessats s’han de dirigir via mail a alexhepe@gmail.com o directament a la cuina en horari de 8:30 – 16:30.

Comissions de reis i dia del concert de Nadal:

1. Postals : Pel que fa a les postals aquestes les faran P3 I P4  I 2º i els nens I nenes de 3er les vendran. Els dies de venda seran del 2 al 5 de Desembre ( 4 dies) i els horari serà a partir de les 16:30. Es demana la col·laboració de pares i mares de les classes per tal de participar en la venda de les postals.

2. Concerts de Nadal : S’aprova per consens que es faran a la pista de primària, després d’aquests es farà un berenar per a tothom a càrrec de l’AMPA durant la visita del patge reial. Aquest berenar serà els dos dies dels concerts, el 17 i 18 de Desembre. Es demana la col·laboració de pares i mares per ajudar a pujar els nens i nenes a l’escenari a rebre al patge reial.

Aclariments punt 8 del “Consell Informa” : S’informa a tots els assistents de la visita de un neuropediatra, Jose Monviela, que impartirà unes xerrades informatives a tot el claustre i obert a tots els pares i mares de l’escola per tal de treballar conjuntament els problemes detectats de faltes de educació, respecte i hàbits dels infants.

Impagats serveis AMPA : s’acorda entre tots els presents que els gestors de l’ AMPA donaran facilitats pel finançament del deute que algunes famílies hi tenen . Aquestes facilitats es parlaran concretament en cada cas o família i es tindrà la voluntat de trobar una solució conjunta perquè el nen o nena no es trobi afectat en fer les activitats o acollides. S’aprova també que si no s’està al corrent del primer fraccionament no es podrà fer ús dels serveis que ofereix el AMPA.

Ombra dels patis: S’acorda tornar a parlar amb el arquitecte de l’escola per que presenti el projecte de la ombra. En cas de una negativa o continuada dilatació d’aquest projecte es cercarà una alternativa amb un altre arquitecte. Tot això ve donat per les continuades pèrdues de temps parlant amb els diferents responsables de l’ajuntament.

Es convoca pròxima reunió per el 11 de Desembre de 2013.

AMPA Camins

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s