Benvolguts i benvolgudes,

Des de l’Associació Esportiva de La Mitja us fem saber que la cursa de La Mini Marató, (de 3 fins 13 anys), prèvia a La Mitja Marató de Granollers-Les Franqueses del Vallès-La Garriga, doncs, ja s’ha obert el període d’inscripció presencial de la cursa.

– Data de La Mini: Dissabte, 01 de Febrer 2014.

– Lloc on trancórrer la cursa: Centre urbà de Granollers.

Per a més informació de les categories segons les edats, distàncies,  recorregut, límit de temps per inscripcions, etc., doncs, podeu  consultar tota la informació al REGLAMENT de La Mini a la web de La  Mitja:

https://docs.google.com/document/d/1CB00BgVytBOtYL9ddwzkExErwkO_Uvk38inkuwALle4/edit

Es poden fer les inscripcions via internet a la mateixa web,  www.lamitja.cat com presencialment, el preu (5 euros) és el mateix  tant per Internet com presencialment.

– Lloc Inscripció Presencial:

Oficina de Turisme de Granollers.C/ Anselm Clavé, 2.

– Horari Oficina:

Dimecres, de 17:00 a 20:00h.

Dijous, de 10:30 a 13:30h i de 17:00 a 20:00h.

Divendres, de 17:00 a 20:00h.

Dissabte, de 10:30 a 13:30h i de 17:00 a 20:00h.

El Límit d’inscrits és de 1.000 participants o bé fins a mitjans de Gener 2014. La cursa s’inicia amb els més petits, les Baldufes (de 3 a 5 anys) a les 17:00h (alçada del Museu de Granollers, C/ Anselm Clavé)i s’acaba amb la tradicional cursa de Gegants.

I demanar-vos, sinó és molta molèstia,  fer-ho saber tant als vostres  alumnes, famílies, amics, companys/es de feina, coneguts… I si és  així, us estarem molt agraïts/des!, perquè amb el vostre ajut i alhora  col·laboració desinteressada de divulgació de la cursa, doncs La Mini  és fa més gran!, i no tant per la quantitat de nens i nenes, sinó perquè són ells els protagonistes a la ciutat de Granollers.

En definitiva fer-ho saber a tothom que desitgi gaudir d’una tarda ben especial,  com és la tarda de l’esport per tots els nens i per a totes les nenes d’arreu, això sí! amb ganes de passar-s’ho bé!. Com diu la vella dita… l’important és participar!.

Agrair-vos de nou la vostra atenció,

Salutacions cordials,

La Mini Marató 2014.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s