PUNTS QUE S’HAN TRACTAT:

1-  Reunió amb Direcció: es lliura una còpia de la pòlissa de responsabilitat civil del AMPA perquè pugui ser presentada per la Comissió de la Caminada, per al projecte dels alumnes/as de Cinquè. Es valora positivament el concert de Nadal, però es planteja el millorar l’equip de so actual,es proposat fer un donatiu al col·legi per a començament de curs.
-Valoració de la visita del Patge Real a les classes d’infantil, es planteja realitzar el protocol d’aquesta activitat per a futurs anys, com així també el realitzar fotos de les classes amb el patge per deixar-les com a record en les classes.
-Voluntaris Harmonia 2.0, s’explica el projecte sobre professores jubilades que començarà al Febrer a l’escola per a treballar com a voluntàries, és un projecte que es durà a terme en diversos col·legis de l’ajuntament i on requereixen el suport del AMPA que es farà càrrec de l’assegurança de responsabilitat civil d’aquestes voluntàries. Aquestes
persones només vindran com a recolzament en les classes, sense ocupar plaça alguna de professorat.

2- Xerrada Dr. Mombiela, s’explica que aquestes dues xerrades, estan
finançades pel AMPA de l’escola. Donat la importància dels temes que
planteja aquest Dr., es farà la màxima difusió possible per aconseguir assistència de tots els Pares i Mares de l’escola.

3- S’ha començat ha dur a terme el protocol de la Comissió de Samarretes, ja aprovat el curs passat, i es delega aquesta activitat, a tres mares voluntàries que treballaran al costat del professorat i altres pares de P5 per dur a terme aquesta activitat.
S’ofereixen també en la reunió, dues mares més com a voluntàries de
venda. Un representat de l’AMPA es posarà en contacte amb els delegats i delegades de cada classe per fer previsió de comandes.
4- Un pare fa comentaris sobre la valoració de l’activitat de la
Cavalcada de Reis on ha participat el AMPA i les seves possibles
modificacions i millores, es planteja demanar a les persones
responsables d’aquesta comissió redacti el seu protocol per evitar així algú tipus de malentès.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s