PASTIS DE VERDURES AMB SALSA DE REMOLATXA
Ingredients per a 4 persones
– 4 Ous
– 150 ml nata
– 100 gr mongeta tendra
– 100 gr bròquil
– 100 gr pastanaga
– 100 gr porro
– 100 gr carbassa
– 100 gr espàrrecs
Ingredients per la salsa de remolatxa
– 2 pastanagues mitjanes (o un tros de carbassa)
– 1 ceba mitjana
– 1 porro
– 2 remolatxes (aprofitem l’aigua de bullir)
– 4 cullerades de tomàquet natural
– Sal
– Oli
– Vinagre de poma
PILOTA AL FORN AMB SALSA DE PERES
Ingredients per a 4 persones
– 350 gr picada de porc
– 350 gr picada de vedella
– 2 ous
– 1 all
– Julivert al gust
– 4 llesques de pa amb llet
– Sal
Per la Salsa de Peres
– 200 gr de peres
– 200 gr de ceba
– Sal
– 1 raig de vi blanc
– Oli
PASTIS DE POMA
Ingredients per a 4 persones
– 1 got de llet
– 2 gots de farina
– 4 pomes + 1 per decorar
– 1 sobre de llevat
– 3 cullerades soperes de sucre + 2 cullerades per decorar
Bon profit…
AMPA Camins