Visita de la poetessa Glòria Calafell a la Bib. les Franqueses

Benvolguts/des

El Servei de Biblioteca Municipal de les Franqueses del Vallès us convida a la visita de la poetessa Glòria Calafell, que ens comentarà el seu llibre No’m fall recort del temps, un recull de poemes guardonat amb el Premi Ciutat de Vila-real l’any 2009. La tertúlia tindrà lloc dijous 10 d’abril a les 18.00h, a la Sala d’actes de la Biblioteca Municipal (Centre Cultural de Bellavista; c/Astúries, 1)

L’autora ens ofereix a No’m fall recort del temps un recull de poemes sobre l’oblit, de l’amor en totes les seves dimensions, de la capacitat d’estimar, del diàleg profund amb la literatura…Un treball rigorós, reflexiu i d’una bellesa al mateix temps senzilla i espectacular, elegant i acurat.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s