Associació de Mares i Pares d’Alumnes ESCOLA CAMINS

A la att: SOCIS I SÒCIES
Pel present us convoquem a l’ASSEMBLEA GENERAL de L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes ESCOLA CAMINS.

DIA: dimecres 18 de juny de 2014 HORA: 20:00 hores LLOC: Sala de la Biblioteca de l’ESCOLA CAMINS

ORDRE DEL DIA: 1) modificació estatutària: correcció d’errades ortogràfiques i modificació dels articles 10, 13 i 23. 2) examen i aprovació de la gestió i dels comptes de l’actual junta directiva. 3) votació i nomenament de la nova junta directiva.

Us animem a assistir i a participar en aquesta reunió!

Si voleu formar part de la nova Junta Directiva, encara hi sou a temps!! Podeu enviar un correu electrònic a ampa.ceipcamins@gmail.com abans del dia 10 de juny, indicant el vostre nom, telèfon, mail i càrrec que us agradaria tenir. Podeu consultar els estatuts de l’Associació a: https://ampacamins.wordpress.com/estatuts/ Per qualsevol dubte o aclaració podeu enviar un correu electrònic a ampa.ceipcamins@gmail.com.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s