Hola a tothom,

Sabíeu que els ratpenats són bioindicadors de la qualitat dels rius? Vols conèixer els ratpenats que viuen al Congost? Associació Hàbitats us convida a descobrir la fauna nocturna del riu dins del projecte de restauració fluvial. Vine al Consell de Poble de Llerona per escoltar una xerrada introductòria i, un cop es pongui el sol, anirem fins al riu per buscar ratpenats durant una passejada nocturna. 

Quan : El proper dijous 26 de juny

 

El punt de trobada: serà a les 20h al Consell de poble de Llerona.

 

Inscripcions a info@associaciohabitats.cat o al 93 421 32 16.

Aquesta acció es desenvolupa gràcies al suport de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès,  elDepartament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i la Fundación Biodiversidad del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente..

 

Us hi esperem!

 

 

 

AMPA Camins

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s