Benvolgudes Famílies de Camins,

Des del Patronat municipal d’esports de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès, ens han convidat a participar en l’1è Torneig de Futbol 7 per la Convivència, emmarcat en el Mes de la Diversitat.

Aquesta activitat té l’objectiu de promoure la convivència, mitjançant la pràctica esportiva, creant un espai que contribueix a la interrelació entre els ciutadans i les ciutadanes en relació amb el respecte, la diversitat i la interculturalitat.

És per això que des del Ampa, volem formar un equip de futbol per participar en aquest torneig. Serà el DIUMENGE 23 DE NOVEMBRE DE 2014 al camp municipal de Corró d’Amunt a partir dels 9h i fins a les 20h.

Per cada participant hi haurà un tiquet per un Bocata i beguda i existeix la possibilitat de portar dinar per compartir.

Els partits tindran una durada de 40 minuts i els plaus són limitades a 12 equips per rigores ordre d’inscripció. Cada equip ha de tenir un nom i ha de constar d’un màxim de 12 jugadors, és per això que demanem als pares i mares que vulguin participar que facin la inscripció al més aviat possible., envien un e-mail a l’adreça ampa.ceipcamins@gmail.com, posant ,

NOM I COGNOMS, DNI, EDAT, DATA DE NAIXEMENT I MÒBIL.

En el cas que superem el nombre d’inscrits, el divendres 24/10 a les 16:00 h es farà el sorteig dels jugadors a l’Escola i aquesta es publicarà als suros del cole i via e-mail als jugadors.

Gràcies,

AMPA CAMINS

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s