IMG_6613.PNG

ACTA JUNTA ORDINÀRIA

Celebrada en data 15 d’octubre del 2014, a les 20.30 hores. Amb la presència de 18 socis de l’associació, més els 7 membres de l’actual Junta Directiva, que dirigeixen la sessió.

ORDRE DEL DIA

1.- Presentació de la Nova Junta i Comissió de Treballs.

2.- Loteria de Nadal.

3.- Reunió amb la direcció de l’Escola.

4.- Torn de Paraules.

1.- Presentació de la Nova Junta i Comissió de Treballs.

Es presenta la nova junta, s’ explica als assistents, la forma de treball de l’Ampa, a través de les diverses Comissions.

Dins de les comissions que es treballaran en aquest primer trimestre, hi ha la Comissió de Reis, que serà portada per la Sra. Judit Ibáñez, mare de l’escola.

La Comissió de Decoració, que es reuneix al cole cada dijous a les 15h, i prepara els ambients de les diferents festes populars que se celebren a l’escola. També col·laboren amb el professorat, i a la preparació de material que es fan servir en les aules de l’escola.

La Comissió de Carnaval, fins al moment de la reunió no estava clara la seva realització, deixant la porta oberta a la col·laboració. La reunió d’aquesta comissió es farà després de Nadal.

Es nomenen les altres comissions de treball per explicar als nous pares en què poden participar a l’hora de col·laborar dins de l’Ampa i l’escola:

– Comissió de Serveis: representada por la vocal, Elisabet Fernández, és qui s’encarrega de mantenir el contacte i col·laboració entre el menjador, les activitats extraescolars i la direcció del centre.

– Comissió de Sant Jordi: a partir d’aquest curs, la portaran els pares de sisè, per poder recaptar diners per fer les colònies dels alumnes que acaben l’escola aquell any (enguany serà la primera promoció de Camins).

– La Comissió de Cross i de la Caminada Solidaria, que és realitzant en l’últim trimestre de l’escola, i que ja s’explicaran amb més detall pròximament.

– La Comissió de Teatre, que amb el suport econòmic de l’Ampa i la col·laboració d’una de les classes de l’escola (en l’elaboració de l’escenari), representen una obra de teatre que es porta a terme per Sant Jordi, exclusivament pels alumnes de l’escola. Es convida als assistents a participar-hi.

2.- Loteria de Nadal.

S’aprova que Laia Gastón, mare de l’escola, i la responsable des de fa dos cursos en col·laborar, portant la gestió i preparació de la Loteria de Nadal, sigui portant-lo un any més. Així també s’aprova de comprar la mateixa quantitat monetària que el curs passat, i fer-ho en participacions de 2 euros i de 0.50 de donació per l’Ampa.

Els pares assistents, comenten la possibilitat de realitzar un altre tipus de loteries que no sigui l’estatal, comentant que fins a enguany no es pot fer participacions. Se’ls demana que s’ encarreguin de fer les indagacions oportunes de cara al curs vinent.

3.- Reunió amb la direcció de la Escola.

S’explica als assistents a la reunió que es porta a terme cada mes amb Direcció de l’escola:

1. Activitats programades pel curs 2014-2015, les quals encara es poden modificar:

− ​Postal de Nadal. Tram 1 i 2n i venda Tercer
− Samarretes de P5
− Decorats de primer per l’obra de Sant Jordi
− El cartell de la caminada de cinquè. Es proposarà a les famílies de cinquè que s’ impliquin a l’organització de l’activitat.
− Fer el cartell pel mercat d’intercanvi de Sant Jordi.
− CD de sisè

2. Propostes que es van fer l’any passat per aquest curs i que cal concretar:

− Obrir la biblioteca al migdia: Inicialment s’obrirà dimarts i dijous de 12.30 a 14.00h. L’escola mirarà si troba algú. Ens haurem de posar en contacte amb la gestoria per saber quin seria el preu que caldria pagar per hora.
− Monitora que parli en anglès al pati de l’escola. Es comentarà al responsable d’Ecomenja per si cal contractar algú de monitoratge nou, si és possible, tingui aquest requisit.
− Pastorets pels alumnes de sisè: Es proposa que ho facin els alumnes de sisè. L’escola ha contactat amb uns pares de l’escola que són actors professionals per comentar la idea i si podrien participar-hi d’alguna manera. Aquesta col·laboració tendra un cost, que encara no està estipulat, però que es podrà afrontar amb la recaptació de la venta de les entrades i si es necessari amb la possible aportació de l’ Ampa.
− Gravació del CD de Camins amb els infants de sisè: Es parlarà amb un pare de l’ escola per veure si es pot realitzar aquest projecte. S’intentarà tenir-lo fet pel concert de Primavera.

3. Comiat de sisè

Fer una comissió de pares i mares per preparar el Comiat de sisè: Es farà una reunió el dissabte dia 18 amb les famílies de sisè per parlar del tema. Es proposa que el comiat de sisè sigui el dia 6 de juny. Idees que es tenen:
− Es proposa que Sant Jordi ho porti una comissió de pares de sisè per que els infants facin treballs manuals per vendre el dia de Sant Jordi (amb la col·laboració del mestre d’ art). L’AMPA pagaria el material. Amb els diners que es recollissin sortirien les colònies de sisè més econòmiques. L’escola ho veu bé.
− Es parla també de poder vendre pastissos els divendres. Es preguntarà si cal algun permís especial per fer-ho.

4. Representant de l’AMPA al Consell Escolar: Seguirà sent en Francesc Ibáñez.

4.- Torn de Paraules.

• Xavi Barranco, explica la seva assistència a una reunió que es va fer la setmana passada , on es convida a participar a altres entitats del municipi en un torneig de futbol per la Convivència. Qui organitza aquesta activitat es una Organització de Bellavista i el Patronat municipal. Aquest torneig es farà a les instal·lacions de Corro D’Amunt el dia 23/11/14, durant tot el dia, els participants podran menjar allà mateix. Es proposa la formació d’un equip de pares i es comunicarà via e-mail als pares de l’escola i en el cas de superar els 12 participants, es realitzarà un sorteig el dia 24/10 a l’escola. També es proposa la realització d’un torneig de futbol i un de bàsquet intern al nostre centre.

• Un pare de primer, demana explicacions a l’Ampa por la no informació sobre un curs de natació que realitza l’ Ajuntament de forma gratuïta als alumnes de primer de les escoles municipals. Se li explica que l’Ampa no estava formalment informat d’aquesta activitat, ja que al ser dins de l’horari lectiu, no hi té potestat per decidir quelcom. S’explica que a la reunió del curs de primer, des de l’escola, ja se’ls va informar, que enguany la direcció del centre (i per tant el claustre de professors) i el consell escolar, no van trobar cap possibilitat de realitzar aquesta activitat dins les hores lectives a aquests alumnes.
• Una vocal de l’Ampa, proposa la confecció d’una nota als pares de l’escola per conscienciar, sobre les zones de joc que hi ha al voltant de l’escola i el manteniment d’aquestes en bon estat, ja que s’ha observat l’estat deplorable que queda a les tardes, ple d’escombraries.
• S’explica la nota que l’escola va enviar l’altra dia, on a la tarda es va fer sonar l’alarma del cole. En un principi van ser uns alumnes qui van pitjar el botó de l’alarma d’una forma voluntària. Actualment s’està a l’espera de confirmar l’autoria dels fets i quins possibles càstigs tindran. També es recorda que la informació del sistema d’evacuació està perfectament visible en cada aula del centre.
• Una mare explica un projecte que ha pensat per realitzar a l’escola de cara al curs vinent. Es tracta d’ organitzar una extraescolar de Bàsquet a l’escola des d’una visió no competitiva federativament sinó només en l’àmbit escolar. Això suposaria una inversió de l’Ampa amb materials. Se li recorda que es necessitaria un mínim de participants per ser viable. Ella ha elaborat el projecte i hi ha contactat amb el Patronat on li han assegurat que es podrien fer càrrec de pintar el pati. També se li explica que enguany les extraescolars han tingut molt poc èxit com a conseqüència de la crisi econòmica que viuen les famílies. Se seguirà parlant del tema en un altra reunió.

AMPA Camins

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s