IMG_7077.JPG

Hola a tothom,

El divendres 19 de desembre, de 16:30 a 17:30, després del concert volem fer una festa al pati de primària on hi hagi música per ballar en família, espais de jocs tradicionals, espai de creació i berenar per a tothom!
Aquest DIJOUS 27 DE NOVEMBRE la Comissió de Festa de Nadal farà una reunió per totes aquelles famílies que els hi vingui de gust participar en l’organització dels jocs i tallers. Us esperem a les 15h a la sala de mestres de l’escola.

Comissió de Festa de Nadal Ampa Camins.

AMPA Camins

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s