REUNIÓ JUNTA 21/01/15

1.- REUNIÓ AMB DIRECCIÓ
– Valoració de venda de postals de NADAL. És negativa i s’ha proposat de no fer-ho per l’any vinent , es pensarà substituir aquesta activitat per un altre. Es van vendre 183 postals dels quals s’han de descontar -50€ material, per el que van quedar 130€ per la bossa solidaria de l’escola.
– Valoració dels Pastorets: l’escola valora molt positivament l’activitat. Van gaudir molt tant els nens que la representaven com els qui la van veure. La inversió de material queda per l’any següent.
– Menjador a les aules. La Comissió de Serveis ha fet molt bona valoració del fel que els infants de P3, P4 i P5 dinin a les aules. S’ha decidit deixar establert aquest funcionament.
– Avaluació negativa i preocupació per part dels Mestres de molts cursos pel comportament dels alumnes. Com es parlen, com es tracten i com es falten al respecte en molts moments. Reclamen treball des de casa i proposen i ens fan la petició de fer xerrades o sessions de treballs amb les famílies per poder tractar aquest fet. Des de l’Ampa es creu que és molt positiu fer-ho i estem a l’espera de programar-ho.
– Valoració servei de Biblioteca al migdia: Estan molt contents per l’acceptació que ha tingut en els infants i s’hauria de pensar a ampliar-ho als que no es quedin a dinar. Si es vol les famílies que no són de l’Ampa podrien pagar un import determinat per utilitzar el servei. Tot això s’acabarà de valorar l’any vinent.
– S’explica que en la reparació planxes del voladís. Va haver-hi el problema de què el fabricant de les planxes tenia homologat un tipus de caragols, que a l’hora del muntatge es van canviar per uns altres que no tenien l’homologació establerta. Es van substituir tots els caragols pels homologats pel fabricant.
– Samarretes de P5. Es comença a tirar endavant l’activitat

2.- VALORACIÓ ACTIVITATS DE NADAL I REIS
– Aquesta comissió valora l’activitat de manera positiva, tot i que es comenta que es necessitaria més col·laboració a l’hora de repartir el berenar o en les activitats proposades per exemple.

– Des de l’escola encara no s’ha fet aquesta valoració està pendent del claustre
– Va sobrar xocolata i pastissos crous.S’haurà de tenir en compte per la pròxima festa
– Van participar els petits i els grans no tenien jocs a la seva edat, tot i que la comissió organitzadora, no ho veu així. Tot i que se sap que molts dels alumnes grans no es van quedar perquè encara hi havia extraescolars aquest dia.
– Total de la festa: 450€
-Referent a la participació de la comissió de Reis, la coordinada Judith Ibañez, ho valora molt positivament la participació de l’Ampa a la Cavalcada del poble. Es comenten un parell de punts a millorar per part de l’organització, els quals s’ exposaran en una pròxima reunió de valoració que es fa entre les diferents entitats col.laboradores. A mes a més es comenta la possibilitat de modificar la nostra carrossa per l’any vinent. Tot això s’hauria de començar a treballar abans, prèviament s’haurà de valorar quins temes serien els més adequat o adients, que tinguin a veure amb l’activitat.

3.- COL.LOCACIÓ TENDAL PISTA
— Des de la direcció de l’escola s’ha buscat pressupostos per la col.locació del tendal de la pista. És la mateixa empresa que va portar a terme la col.locació de les cortines els últims anys, el tendal tindrà un cost de 7811€ + iva= 9451,31€.Tambè es demana les cortines pel gimnàs, pugen a un total de 1.397,02€. S’haurà de tenir en compta que encara falten algunes cortines mes, com per exemple en el menjador de l’escola.
– Algun membre de la junta, pensa que és millor tenir més pressupostos per aquest tendal. Uns altres membres de la junta veuen que seguir allargant més aquest tema és innecessari. És compromet a buscar pressupost alternatiu, el qual s’haurà de comunicar y haurà d’estar d’acord la direcció de l’Escola. També haurà de complir els requisits per poder obtenir permís de l’Ajuntament. Qui ho gestionarà serà la direcció de l’escola personalment. S’acorda que, si en un plaç d’una setmana no hi ha més pressupostos es tira endavant el que tenim del proveïdor habitual de l’escola.
– La mateixa direcció de l’escola tramitarà a l’Ajuntament la instal.lació.

4.- VALORACIÓ JORNADA DE BÀSQUET
– El passat 10 de gener es va dur a terme la primera jornada de bàsquet organitzades per pares i mares de l’escola. Es van inscriure un total de 29 nens i nenes de diferents franges d’edat. Es va començar amb un petit escalfament i seguidament es van anar fent diferents exercicis. A mig matí va haver-hi una pausa i els entrenadors van oferir un esmorzar als nens/es. La jornada va continuar amb un partit entre els participants i paral.lelament els pares també es van animar a participar amb un altre partit d’adults. Cap a les 13h va finalitzar la jornada agraint als pares i nens la seva participació i es van repartir diferents obsequis. Entre els quals entrades (a tota la unitat familiar de cada infant) per anar a veure la jornada de lliga de ACB del 24 de gener al camp de la Bruixa d’Or de Manersa, així com diferents obsequis rebuts per part dels FC Barcelona i FIATC Joventut.
– Es vol tornar a fer una segona jornada abans de Setmana Santa

5.-PARTICIPACIÓ DE L’AMPA A LA RUA DEL CARNESTOLTES
– Aquest any des de l’ajuntament hi ha hagut un canvi en els premis , hi haurà 5 categories diferents.
– Des de la Comissió de Carnestoltes s’ha decidit que la comparsa participarà com cada any, havent convidat a participar a tots els pares via e-mail, i convocant-los pel dissabte dia 24/01 a les 17.30h en la biblioteca de l’escola

6.- PRECS Y PREGUNTES

-La secretaria de l’Ampa, proposa com a tema per parlar amb direcció, el fet d’ajudar a una part del pagament de les colònies als nens que aquest curs les facin i que la família sigui soci de l l’Ampa, es valorarà amb direcció.

– Un vocal proposa crear un grup de whtassapp a on estiguin els delegats de cada classe i un membre de la junta. Per crear una comunicació activa, que segons ell, no veu que sigui molt fluida. Altres membres de la junta li comenten que actualment les vies de comunicació són diverses, via e-mail a través de l’escola, via Facebook i Bloc de l’Ampa. Queda pendent de valorar aquesta possibilitat.

– Un pare de l’escola, proposa una activitat lúdica de jocs per què els adults puguin aprendre jocs nous per jugar amb els seus fills. S’aprova de fer una jornada de prova per veure l’acceptació dels pares envers l’actitivat.

Es convoca la popera reunió de junta pel dimecres 18/02 a las 20:30h en la biblioteca de l’Escola.

Junta Ampa Camins.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s