Èxit total a les II Jornades de Bàsquet organitzades per l’escola Camins

Roger Esteller, ex jugador de l’ACB, va acaparar l’atenció dels menuts i no tant menuts

 

El passat dissabte 14 de març, es varen celebrar les II Jornades de Bàsquet organitzades per pares i mares de l’escola Camins. Malgrat la pluja, van superar amb èxit el nombre de participants que va ser de 58 infants.

 

Els infants inscrits, estaven convocats a les 10h a l’escola Camins, però la pluja va fer que les jornades es duguessin a terme a la pista annexa del pavelló, gràcies a la gestió cedida pel Patronat Municipal d’Esports. L’esdeveniment va comptar amb la presència del director-gerent del Patronat Municipal d’Esports

 

Després de l’escalfament, i un cop iniciades les jornades, els infants varen tenir la grata sorpresa de rebre la visita d’en Roger Esteller, ex jugador de l’ACB, i actualment President de l’Associació d’Antics Jugadors de Bàsquet del FC Barcelona. Considerat com un dels millors alers catalans dels anys 90, va destacar per la seva gran fortalesa física i rapidesa de moviments, tant a l’hora de penetrar a la zona com en els contra-atacs. També va ser un bon defensor i tirador. Rodamón del bàsquet, va destacar especialment en els seus anys al Bàsquet Manresa, al Futbol Club Barcelona, amb el qual va aconseguir 2 lligues ACB, dues Copes del Rei i una Copa Korac, i al Pau Orthez francès, amb qui va guanyar una Lliga i una Copa francesa i fou nomenat Millor jugador comunitari de la Lliga francesa. Fou 35 vegades internacional en categories inferiors i internacional absolut 37 vegades.

 

Els petits jugadors van tenir l’oportunitat de fer-li preguntes a en Roger Esteller; un cop respostes totes elles, el tigre de Sants es va centrar en els participants els quals li mostraven el que sabien fer amb gran orgull.


Després d’una pausa, els joves van emprendre la jornada amb un partitfent els canvis oportuns, una part de la jornada ansiosament esperada i demandada per la totalitat dels participants. Finalitzat el partit, es van repartir petits obsequis a tots els infants, tot agraint-los la seva participació.

Es preveu una tercera trobada més endavant, abans de finalitzar el curs, tot esperant superar el llistó que han deixat els menuts.


Pares i mares AMPA Camins

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s