Acta reunió AMPA 25/03/2015

  

Dimecres 25 de març a les 20:30h es va celebrar la reunió mensual a la Biblioteca de l’escola. Com cada mes ens trobem membres de la junta, socis/es, pares i mares per parlar de temes que afecten els nostres infants, l’escola… Aquí teniu el resum del que es va parlar:

 1. Informació del Cross Camins:

Dos representants de la comissió del Cross assisteixen a la reunió per parlar de diferents temes respecte el cross d’aquest curs:

– Es farà el dissabte 9 de maig i la primera cursa serà a les 17:30h

– Es recorda la proposta de posar una barra gestionada per l’AMPA.

– Respecte el concurs de dibuixos la comissió de decoració s’encarregarà de triar els guanyadors de cada tram i que el premi estarà relacionat amb l’art 

– Es faran inscripcions fins el dijous 7 de maig. el divendres 8 de maig es repartiran i dissabte s’acabaran de repartir i també es podran fer inscripcions.


2. Caminada solidària

Un grup de famílies tenen ganes d’organitzar la caminada i es començarà a organitzar. Es proposa fer la caminada el dissabte 23 o 30 de maig. Hi ha molt treball fet de l’any passat.


3. Valoració de les jornades de bàsquet: 

Es fa una bona valoració de les jornades i es proposa fer unes 3es jornades abans d’acabar el curs,.valorant de fer-les un divendres a la tarda. 


4. Participació del AMPA a la fira de Sant Jordi: 

Es recorda els torns de venta de roses: 2 punts de venta, un a l’entrada d’infantil i l’altre de primària, en 4 torns:

– De 8h a 9:15h

– De 12:15h a 12:45h

– De 14:45h a 15:15h

– De 16:15h a 16:45h

A cada torn es necessiten 4 voluntaris/es.

 

5. Repàs anterior reunió

1. Cortiness’ha presentat un pressupost d’un cost 2400 euros inferior al pressupost que es tenia. Vindrà en breu el representant per ensenyar el material i prendre mides. Si es valora adequat s’acceptarà.

2. Tendal: s’ha demanat a la mateixa empresa que faci un pressupost del tendal del pati.


3. Calefacció del gimnàs: pendents dels pressupostos.


4. Xerrada Carles Parellada: pendents de concretar dates. Direcció ha parlat amb ell per que faci 2 xerrades diferents 2 dies cada una.

 

6. Torns de paraula:


1. Problema accés a pàgines web Direcció ha explicat que els ordinadors no tenen instal·lat el control per menors perquè no es disposa dels recursos i temps necessari per fer-ho. S’intentarà accelerar la contractació d’una persona que doni suport informàtic.


2. Club de lecturaUn pare proposa crear un club de lectura fent trobades 1 cop al mes a la biblioteca de l’escola on poder compartir llibres, contes, còmics… i també fer tallers, jocs.. Les trobades serien els divendres de 17h a 18h amb infants a partir de 2n de primària. Es començarà el divendres 24 d’abril.


3. Extraescolar d’anglès: s’ha presentat una proposta a direcció per fer oferir un extraescolar d’anglès el curs vinent amb ILERI English (està funcionant al CEIP Joan Sampera) treballen amb una metodologia similar a l’escola, perprojectes. Durant el curs vinent s’oferiria  2 dies a la setmana 1h cada dia a 37€ al mes i 1 dia a la setmana 1:30h a 32 euros al mes. A part l’acadèmia també realitza sessions i tallers dirigits a pares i mares perquè puguin incorporar l’anglès a la rutina diària a casa.  Durant les 2 setmanes de jornada intensiva (del 8 al 19 de juny) es faria un tastet oferint classes d’una hora cada dia de 15:30h a 16:30h amb un cost per les famílies de 45€ la setmana. 

Pel proper curs es podria oferir dues 2 opcions d’extraescolars d’anglès: little english i ileri english.


4. Càpsules del temps: Montse explica  que han cedit a l’AMPA 2 llibres amb contes del projecte càpsules del temps i s’han cedit als alumnes de 5e i 6e ja que estan treballant aquest tema.


5. Asfalt al camí de can mariano: hi ha queixes sobre l’asfalt del camí de can mariano ja que no hi ha prou espai per passar caminant si hi ha cotxes circulantl’asfalt és molt estret i dos cotxes no passen i han deixat un forat molt gros entre l’asfalt i el camp. Des de l’AMPA es parlarà amb la regidoria corresponent per aclarir-ho.

PROPERA REUNIÓ: DIMECRES 22 D’ABRIL A LES 20:30H A LA BIBLIOTECA DE L’ESCOLA 

AMPA Camins 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s