Famílies sòcies de l’AMPA CAMINS,

Com ja sabeu el dimarts 16 de juny a les 20:30 celebrarem la nostra Assemblea General Anual. Ens agradaria que aquesta assemblea fos un punt de trobada entre tots els socis i sòcies per valorar la gestió i les activitats realitzades durant el curs, aportar idees i millorar! Farem un tancament del curs amb un petit pica-pica per tots els assistents! Així mateix com quatre membres de l’actual Junta renuncien al seu càrrec (una vocal, el tresorer, la secretària i la presidenta) els mateixos es cobriran el dia de l’Assemblea per altres membres de la Junta i/o socis, per això us animem a què formeu part de l’equip! Si esteu interessats, podeu enviar-nos un correu a ampaceipcamins@gmail.com i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Us esperem a tots el 16 de juny a les 20:30 a la biblioteca de l’escola!

AMPA Camins

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s