Benvolgudes Famílies de Camins:

Com cada any s’apropa la calor i les ganes de vacances, i per descomptat la nostre festa de fi de curs de l’escola.

Aquest any  ho passarem genial amb totes les activitats programades d’enguany.

El dissabte 13 de Juny a partir de les 17h per als nens i grans gaudirem d’una estona divertida amb el Correaigua, jocs d’aigua, gimcana i més. Els vestidors de l’escola estaran oberts perquè els nens i nenes i també els grans puguin canviar-se de roba i gaudir de la resta d’activitats. En acabar gran sopar i expectacle amb Els Encendrots.

Podeu comprar els tiquets per el sopar a María (menjador), a partir del divendres 5 de Juny fins al divendres 12 de juny. El preu del tiquet serà de 3 euros als socis i 5 euros per els no socis  i el menú serà: “Fideuà”, beguda i postres. A més comptarem amb servei de barra i podeu portar pica – pica , postres i begudes per després del sopar on acabarem la nit ballant.
Us esperem a tots.
Comissió de festa de fi de curs

AMPA Camins

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s