FideCursCamins

Benvolgudes famílies,

El proper Dissabte 18 de juny a partir de les 16:00 es celebrarà la Festa Fi de Curs al pati de l’Escola.

Totes les famílies esteu convidades a venir i gaudir d’una tarda ben divertida i plena d’activitats per compartir en família. Tindrem música, jocs d’aigua, tallers, trucs de màgia, sopar… i podrem acomiadar-nos dels nostres companys/es de sisè, que deixen l’escola per emprendre altres camins.

Enguany s’aprofita la Festa Fi de Curs per celebrar la 2ª Fira d’Extraescolars, amb una mostra de les activitats extraescolars que s’oferiran el curs vinent. Les famílies podreu fer un tastet de les activitats que han preparat els professionals i empreses que ofereixen les extraescolars.

Aprofitem l’ocasió per sol·licitar-vos la vostra col·laboració per celebrar la festa, ja que necessitarem pares/mares a l’hora de preparar la festa, repartir sopar… I també agrairíem si algú pot aconseguir o cedir una nevera per mantenir les begudes fresques durant la festa.

Compra de tiquets

El proper divendres 3 a partir de les 16:30h es començaran a vendre els tiquets per al sopar després de la festa de les danses (trobareu la carpa de l’AMPA a la pista). A partir del dilluns 6 de 9h a 9:30h els podreu comprar a la Maria al menjador de l’escola, fins esgotar existències.

Informació important

Us recordem que a l’organitzar la festa en un recinte escolar i amb la participació de menors no està permès fumar, tot el que vulgui fer-ho haurà de sortir de les dependències del col·legi. Tampoc es pot distribuir ni consumir begudes alcohòliques.

Aprofitem per demanar la vostra col·laboració per mantenir el més neta possible la zona de la festa, per a això hem sol·licitat a l’Ajuntament cubells d’escombraries i disposarem de papereres.
Moltes gràcies per endavant per la vostra col·laboració i us esperem a tots!!

AMPA Escola Camins

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s