Benvolguda família,

Des de l’AMPA encetem el proper curs havent revisat processos i amb les ganes i la il·lulsió de millorar en aquells aspectes que creiem que poden facilitar a les famílies gestions i tràmits. Aquest any posem l’accent en:

  • Gestions i tràmits: Fer-se soci de l’AMPA informant de les dades personals i que aquesta informació es traspassi de forma automàtica en el registre de sòcis de l’AMPA. Això implica recollir totes les dades del socis en format digital mitjançant un formulari a on cal omplir les dades.
  • Quota Soci: Que el pagament de la quota anual sigui mitjançant rebut bancari que gestionarem directement des de l’AMPA prèvia autorització de la família evitant així desplaçaments i moments d’espera a l’entitat bancària i essent més fàcil el control.
  • Programa informàtic: S’ha contractat un programa informàtic de gestió (Ampasoft) per optimitzar i millorar la gestió i el control de les dades personals, dels rebuts…

És per aquest motiu que és cabdal omplir la informació que es demana a través del formulari d’inscripció de manera correcte ja que les dades seran exportades de forma automàtica al programa de gestió.

La quota anual és de 30 € que serà carregada en el compte bancari que s’informi i autoritzi en el formulari el proper dia 15/09/2016.

Queda renovat automàticament la condició de soci/sòcia de forma anual (prenent com a referència el curs escolar de l’1 de setembre fins a 31 d’agost de l’any següent). Si es vol donar de baixa com a sòci de l’AMPA haurà d’omplir el corresponent formulari de Baixa Soci que trobareu al blog de l’AMPA.

Com a novetat d’aquest curs és imprescindible ser soci de l’AMPA per poder gaudir del servei d’acollida, les activitats extraescolars i l’escola de Música. Dins del mateix formulari on us doneu d’alta de soci/sòcia podeu fer la inscripció. Teniu de termini des del 22 de juny i fins el 4 de setembre. A partir del dia 12 de setembre s’informarà de les activitats que es puguin portar a terme d’acord als mínims requerits a cadascuna. En el cas que el número d’inscripcions superi la capacitat màxima del grup el criteri és l’ordre d’inscripció.

Pel que a la II Fira d’Extraescolars es portarà a terme el dia 3 de setembre al matí. Conviderem a totes les entitats que ofereixen algun tipus d’activitat per a que els nens/es puguin fer un petit tastet.

A continuació podreu trobar tota la informació i l’enllaç al formulari, on també podreu fer la inscripció al servei de menjador.

Només ens queda desitjar-vos que passeu un bon estiu. Ens retrobem el setembre amb energies renovades per seguir treballant pels nostres fills/es i per la nostra escola.

Salutacions

Junta de l’AMPA Escola Camins

 

Serveis que ofereix l’AMPA

 

Dossier Escola Música

 

Alta soci / Inscripcions

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s