Benvolgudes famílies,

El passat mes de juny us informàvem que el termini per fer-se sòci/a de l’AMPA i inscriure’s a les activitats extraescolars finalitzava el 4 de setembre. Es va fer una previsió de calendari i per aquestes dates estem treballant en l’elaboració de grups per saber quines activitats extraescolars es podran dur a terme.

Davant la preocupació d’algunes famílies que se’ls ha passat el termini d’inscripció al formulari creiem oportú ampliar-lo. Així doncs obrim un segon i últim període fins el 12 de setembre a les 12h del migdia, per tal que les famílies es puguin inscriure. Cal tenir en compte que les inscripcions a les activitats extraescolars tenen preferència les famílies que s’han inscrit dins el primer termini. El nou formulari el trobareu en el següent link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7ZjbEkp4jHYQCGugF9BaOiILFtTKmK9kT8pQI-QTteJ0Y7A/viewform

 

Important! Aquest nou formulari només és per famílies que no han fet inscripció. No es poden fer modificacions de inscripcions prèvies, per aquests casos cal adreçar-se a la Maria (coordinadora d’extraescolars).

Esperem que us sigui d’ajut.

Salutacions cordials

Junta Ampa Camins

One thought on “Ampliació termini inscripcions

 1. Bon dia,

  Els rebuts de la quota de l’AMPA ja s’han emès?

  Crec que la data de cobrament era el dia 15 de setembre.

  Nosaltres ens vam inscriure com a socis de l’AMPA dins el primer termini (el que acabava el dia 4 de setembre) però encara no ens ha arribat el cobrament de la quota.

  Gràcies,
  Joan

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s