Millores a l’entorn de l’escola

Benvolgudes famílies,

Ara fa dos anys l’AMPA CAMINS va iniciar accions per aconseguir que l’espai verd que hi ha a la sortida del pati d’infantil fos un espai lliure de fum i de deixalles amb la finalitat que els nostres infants el poguessin gaudir plenament. Amb el suport de l’Escola i del Consell Escolar vam demanar i acordar amb l’Ajuntament una sèrie d’accions que es faran realitat al llarg dels pròxims dies: plantada d’avets, col·locació de papereres i de més bancs de pedres a tota la zona, reducció arran de terra del pou, senyalització d’espai lliure de fum i instal·lació d’una font.

Des de l’AMPA CAMINS continuem treballant per aconseguir més millores per la zona.

Tram a tram, fent Camins

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s