Hola famílies, des de la comissió de la caminada de 5è, us recordem que demà 2 de maig es l’últim dia per obtenir els tiquets. Recordeu que els podeu trobar a la venda a la porta del pati dels petits a les 9:00, a les 12:00 i a les 16:30 aprox. També els podeu comprar al Taller Les Franqueses, iBike i a Rios Running.

Animeu-vos a passar una tarda divertida amb els vostres petits i els seus amics.

Per finalitzar hi haurà xocolata amb melindros i un gran sorteig, el qual es farà amb el número de tiquet.

SORTEIG: Lots de llibres, cistelles de fruita i verdura ecològiques, una nit a un alberg a Ribes de Freser, la montura d’unes ulleres, rentats pel cotxe, productes KINUMA, DIKIDO, RIOS RUNNING, TENNIS PADEL BELULLA, revisió mecànica pel vehicle, un patinet Maui and Sons i més regalets.

#caminadasolidariacamins2017

caminada-solidaria-2017-2

caminada-solidaria-2017-3

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s