La 6ª edició del Cros Escola Camins, que es va celebrar aquest dissabte passat dia 13 de maig, va tornar a ser un èxit. Aprofitant els nous elements dels patis, es va estrenar un nou circuit molt més atractiu que va agradar molt als participants i que va ser molt vistós de cara al públic assistent.
Tots els participants van rebre una medalla commemorativa, un petit obsequi, una poma i una ampolla d’aigua i després van poder participar en el sorteig de molts articles que van cedir les empreses col·laboradores amb el Cros.

Les CLASSIFICACIONS les podeu veure el següent enllaç:
https://drive.google.com/file/d/0B1wTvH6WHNgVcG1INUV0RThaWHc/view?usp=sharing

Es va premiar als 3 primers classificats de cada curs (masculins i femenins), així com als guanyadors del concurs de dibuix. També van rebre premi les classes amb més participants, que van ser P5A i 1r B, amb gairebé la meitat de la classe (un 44% hi va prendre part).

També es va fer un cros popular amb participació de pares i mares i ex-alumnes de l’escola.

Us passem el següent enllaç amb els FOTOS perquè tots els participants puguin gaudir d’un record d’aquest dia.
https://drive.google.com/drive/folders/0B1wTvH6WHNgVamxzaFFNX2pRMWM?usp=sharing

Des de l’organització del Cros de l’Escola Camins volem donar-vos un enorme GRÀCIES per contribuir, amb la vostra participació, a que un any més poguéssim viure una gran jornada de l’esport. Vam gaudir moltíssim de veure la il·lusió, l’esforç i l’esportivitat que cadascun dels petits grans campions i les seves famílies van demostrar.

Comissió Cros Camins

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s