Hola famílies,

Com ha anat l’estiu? amb ganes que comenci el curs?

Des de l’AMPA ja ens hem posat en marxa i per tal que arrencar el curs sigui una mica més fàcil per a totes les famílies primer de tot us fem saber que s’ha coordinat un servei d’acollida per a les tardes de setembre, en concret del 12 al 29 i de 16.30 a 18h fins a l’octubre que comencen les activitats extraescolars.

El servei tindrà un cost de 20,50 € i ja us podeu inscriure a través de l’AMPA Soft fins al proper dia 10 de setembre.

Us recordem que per poder gaudir de les activitats extraescolars és requisit indispensable ser soci/a de l’AMPA (excepte les activitats que ha ofert el Patronat d’Esports). La quota anual és de 30€. Les famílies que ja siguin sòcies queden automàticament renovades a menys que s’indiqui el contrari contactant amb l’AMPA.

Per altra banda durant l’estiu ens heu fet veure que en el dossier i a les inscripcions hi havia alguns errors. S’han corregit tots i ja estan funcionant correctament, els canvis us els llistem a continuació per si heu de modificar les vostres inscripcions. Tenint en compte aquests errors, s’ha decidit ampliar el termini de les inscripcions fins el proper 10 de setembre.

  • L’acollida de matí de 8:30 a 9:00 té un preu de 12,50€
  • Kids & Us s’ofereix des de P3 fins a 2n. de primària. Al ser el primer any que s’ofereix es dona opció de tots els dies i es faran els grups allà on hi hagi més demanda. La classe és un dia a la setmana.
  • Calaix de sastre s’ofereix de dilluns a dijous.
  • El preu mensual de ciències experimentals es de 25€. El cost del material es de 25€
  • Dansa contemporània s’ofereix de 3rt a 6è els dimarts de 12:45h a 13:45h
  • Dansa creativa també s’ofereix de P3 a P5 els dimecres de 16:30 a 18:00h
  • Dansa en família s’ofereix dijous de 16:30h a 18:00h
  • Robòtica/Pre-robòtica s’ofereix de 1er a 2n els dimarts de 17 a 18h i de 3er a 6è els dilluns i dimecres de 17 a 18h.
  • Tennis s’ofereix de 16:30h a 18:00h.
  • Iniciació a l’esport, psicomotricitat, aeròbic i multi-esports les ofereix el Patronat Municipal d’Esports i per tant, cal fer les inscripcions directament a les oficines del Patronat a partir del’1 de setembre..

A més a més l’acadèmia d’anglès Kids&Us ofereix una sessió informativa a totes les famílies per explicar la seva metodologia d’aprenentatge, que es basa en el procés natural d’adquisició de la llengua materna, essent aquest un procés infal·lible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani, i aclarir tots els dubtes que pugueu tenir. Esteu tots i totes convidats el proper dimecres 13 de setembre a les 16.30 a la biblioteca de l’escola. Així mateix aquells pares i mares que vulguin assistir a la reunió hi haurà un servei d’acollida gratuït. Heu de sol.licitar-ho per escrit a la Maria (Coordinadora): ecmenjador@escolacamins.cat Si alguna família vol inscriure al seu fill/a a aquesta extraescolar després de la reunió, ho podrà fer.

A continuació teniu els enllaços amb tota la informació definitiva i l’accés a les incripcions:

Salutacions i que tingueu un molt bon curs 2017/18
Junta AMPA Camins